Catan Tour – seriál soutěží ve hře Osadníci z Katanu

Hra roku

CATAN TOUR TRUTNOV

Dovolujeme si vás všechny pozvat na Kvalifikační turnaj ve hře Osadníci z Katanu, který se koná v Trutnově.

  • Kdy: v sobotu 5. října 2019 od 9.30 do cca 17 hodin
  • Kde: Střední průmyslová škola, Horská 618, Trutnov
  • Startovné: do 15 let - 30,- Kč, ostatní - 50,- Kč.
  • Ceny:  deskové hry pro první tři hráče

Propozice a přihlášky

Otevřeno pro účastníky turnaje od 9:00 hodin. Registrace hráčů bude probíhat od 9.30 hodin, zahájení prvního kola v 10:00 hodin. Pro urychlení registrace je dobré se předem přihlásit na tento turnaj a zajistit si tak místo v turnaji. Přihlášky do turnaje posílejte emailem na adresu: milos.cerovsky(zavinac)iol.cz.

INFORMACE PRO HRÁČE: bude se hrát podle pravidel pro MS, ME, M Německa a dalších zemí - jedná se o zkušební turnaj !

Hráči na začátku turnaje si vylosují své startovní číslo a na jeho základě obdrží svůj rozpis na celý turnaj. Každý hráč bude v jedné hře začínat na první pozici, v jedné hře na druhé pozici, v jedné hře na třetí pozici a v jedné hře na čtvrté pozici. O konečném pořadí se rozhodne na základě následujících kriterií. První kriterium bude počet vítězství. Při rovnosti bude druhým kriteriem počet získaných hracích  bodů ve všech čtyřech hrách. Při rovnosti bude třetím kriteriem procentuální úspěšnost ze všech čtyř her za okrouhlená na 4 desetinná místa.  V případě rovnosti bude čtvrtým kriteriem počet druhých míst, v případě rovnosti počet třetích míst. Pokud stále bude rovnost, posledním kriteriem bude los.

Doprava

Odkaz na mapu místa konání turnaje: mapa

Harmonogram a jídlo

Po dohodě s hráči by se po druhém kole udělala cca 30min pauza na oběd.

Startovné a ceny

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Osadníků do ČR. Jde o hry pro tři nejlepší hráče. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní.

Pro zájemce

Ve stejný den probíhá v Trutnově akce Rýbrcoul - Duch hor - Večer po setmění vyjde do ulic průvod tajemných bytostí v čele s Rýbrcoulem, tak jak je vypodobněn ve starých pověstech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního. Pokud Osadníky neumíte a chcete si je vyzkoušet, přijďte určitě už v 9.00.  Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Na Vaši hojnou účast se těší trutnovští organizátoři a Miloš Čeřovský