Catan Tour – seriál soutěží ve hře Osadníci z Katanu

Hra roku

CATAN TOUR TOPOĽČANY

Dovolujeme si vás všechny pozvat na místní turnaj ve hře Osadníci z Katanu, který se koná v Topoľčanoch.

  • Kdy: v sobotu 13. apríla/dubna 2019 od 9.30 do cca 17 hodin
  • Kde: Čajovňa Hrajovňa, Moyzesova 1333/1A, Topoľčany.
  • Startovné: 2,-€.
  • Ceny:  deskové hry pro první tři hráče

Propozice a přihlášky

Registrace hráčů bude probíhat od 9:30 do 10:00 hodin. Pro urychlení registrace je dobré se předem přihlásit na tento turnaj a zajistit si tak místo v turnaji. Přednost mají předem přihlášení hráči, kteří přijdou do 9:45hod. Přihlášky do turnaje posílejte emailem na adresu: duchoslav.peter(zavinac)gmail.com

Doprava

Parkování v okolí je bezproblémové (v okolních ulicích nebo na velkém parkovišti 50 m od čajovny). Odkaz ma mapu najdete zde:  mapa

Harmonogram a jídlo

Hráči si môžu priniesť nápoje + občerstvenie, je aj možnosť kúpiť si nápoje u nás v čajovni (čaje, nealko, pivo :) a aj drobnosti na jedenie (ovocie, keksy...). V blízkom okolí do 200 m je jedna reštaurácia a jedna pizzéria (dá sa objednať pizza aj priamo do čajovne).

Startovné a ceny

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Osadníků do ČR a SR. Jde o hry pro tři nejlepší hráče, ale i pro jednoho vylosovaného hráče. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje Mistrovství ČR na festivalu Deskohraní.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního. Pokud Osadníky neumíte a chcete si je vyzkoušet, přijďte určitě už v 9.30.  Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Na Vaši hojnou účast se těší organizátoři Topoľčanského turnaje