Catan Tour – seriál soutěží ve hře Osadníci z Katanu

Hra roku

Catan tour BRATISLAVA

Dovolujeme si vás všechny pozvat na Kvalifikační turnaj "DUNAJSKÝ POHÁR" ve hře Osadníci z Katanu, který se koná v Bratislavě.

  • Kdy: v neděli 24. března/marca 2019 od 9.00 do cca 17:30 hodin
  • Kde: Ihrysko, Trenčianská 47, Bratislava - Ružinov.
  • Startovné: 3,-€, předem přihlášení 2.50,- €.
  • Ceny:  deskové hry pro první tři hráče

Propozice a přihlášky

Registrace hráčů bude probíhat od 9:00 do 9:45 hodin. Pro urychlení registrace je dobré se předem přihlásit na tento turnaj a zajistit si tak místo v turnaji. Přihlášky do turnaje posílejte emailem na adresu: turnajebratislava(zavinac)gmail.com

Doprava

Do herny se vstupuje po schodech za prodejnou, jelikož se bude hrát v neděli a prodejna bude uzavřena.

Hernu najdete v blízkosti trhoviště na Miletičovej ulici: https://youtube.com/watch?v=4ZUqbmXRJk

Harmonogram a jídlo

Po druhém kole se předpokládá cca 30min pauza na oběd.  Kafe a čaj bude možnost uvařit na místě, něco k zakousnutí si vezměte s sebou. Bude možnost objednáni pizzy. Nebudeme dělat dlouhou přestávku, aby se turnaj rychleji odehrál.

Poviností každého hráče je odehrát všechna 4 kola. Kdo odejde v průběhu turnaje, automaticky se vzdává možnosti startovat na Dunajském poháru v budoucnosti.

Startovné a ceny

Ceny věnovala firma Albi, dovozce Osadníků do ČR a SR. Jde o hry pro tři nejlepší hráče, ale i pro jednoho vylosovaného hráče. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje Mistrovství ČR na festivalu Deskohraní.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního. Pokud Osadníky neumíte a chcete si je vyzkoušet, přijďte určitě už v 9.00.  Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Na Vaši hojnou účast se těší organizátoři Dunajského poháru Dilli a Vlado